Tävling – Vinn startplats till Skärholmsloppet

Skärmavbild 2016-05-09 kl. 17.12.06

Kära läsare,

är ni redo för en bloggtävling? jag har nämligen äran att lotta ut startplatser till det 5 kilometer långa Skärholmsloppet som går av stapeln lördagen den 21a Maj kl 14:30. Så för er som inte springer Göteborgsvarvet nu har ni chansen att få mäta era krafter på ett grönt naturstråk genom Skärholmen. Självklart skall jag också springa och det blir mitt första besök i Skärholmen. Jag har sedan förra året en plan på att turista och se mer av staden jag bor i och då passar ju en tur till Skärholmen perfekt.

Tävlar gör ni genom att kommentera detta inlägg eller maila in ditt svar (pernillabredolt@gmail.com) senast den 12/5 kl 23:59 och skriver vilken del utav Stockholm du vill upptäcka i löparskor. Glöm inte att ange din email adress så jag vet vart jag skall skicka priserna.

13112924_10156859423205263_2608535864278569602_o

Lycka till!

/ Pernilla som älskar vårspring

7 Comments

  1. Kul tävling! Jag skulle gärna springa Lidingöspåret för det har jag aldrig gjort. Kanske får det bli premiär på något utav Lindingöloppen senare iår.

  2. Hade ju varit något… 5 km är ju min favodistans egentligen och första och enda perset på strax under 25 min från 1998 borde ha slagits för länge sedan eller något 😦 😉

  3. Göteborgsvarvet har jag sprungit för länge sedan men nu har jag byt kust från väst till öst och helt tappat flåset. 5 k skulle bli en bra kickstart. Enskede dyker upp sm stadsdel, aldrig varit där så hög tid att utforska.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s