Framtidens stjärnor

 

IMG_6219

Julia Svan (längdskidåkning), familjen Carnello (tennis), Irene Ekelund (friidrott) och Magdalena Fjällström (alpint) är några utav framtidens potentiella idrottsstjärnor att lägga på minnet. Jag blev tipsad av min bror om SVT Play’s serie i tre delar “Framtidens stjärnor” som jag tänkte tipsa vidare om. SVTs reporter har följt dessa elitsatsande ungdomars resa mot toppen i med och motgångar under fyra år och i denna miniserien får vi tittare följa med på resan. Debatten om barns elitsatsande har gått het titt som tätt och även om denna precis som alla andra tv-serier är vinklade ur ett perspektiv så tycker jag den är otroligt sevärd samt att den ger många förståsigpåare en djupare bild av livet som elitidrottande framtidslöfte. Tre timmars tittartips ute i vårsolen finner du HÄR. Nu är jag nyfiken på hur ställer du dig till barn och elitsatsande i tidig ålder?

/ Pernilla passing it forward

2 Comments

  1. Har man den stora talangen för något är det alls icke bråttom att förverkliga den redan i barndomen… 😉

    1. Precis! den som spar han har 🙂 bättre att persa ofta en liten bit åt gången.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s