Tävling: Vinn en startplats till Runrundan

Image

Förra sommaren sprang jag ett fantastiskt kul halvmarathon lopp runt vackra Vallentuna sjön i norra stockholmsområdet och det planerar jag göra även i år lördagen den 28 juni då årets upplaga av Runrundan går av stapeln. Nu har jag en glädjande nyhet att meddela alla tävlingssugna löpare och det är att jag lottar ut en startplats till årets lopp. För att delta i tävlingen skall du svara på följande frågor i kommentarsfältet nedan:

  • Vilken tid sprang vinnaren av klassen män 2012 på?
  • Vad tycker du är de viktigaste faktorerna som påverkar om du väljer att anmäla dig till ett lopp?

Tävlingen pågår t.om söndag 15 juni 2014 och man får endast lämna ett bidrag per person.

Stort lycka till!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.