Vackraste byggnaderna i Biarritz

Jag erkänner. Jag är extremt svag för vackra byggnader. Någon mer som känner igen sig? Att komma till Biarritz var rena fröjden för ögat. Vart man än tittade så var det en drömmig byggnad. Det var som ett Smögen (en utav mina favoritplatser på jorden) men med palatsliknande hus blandat med alpliknande. Klick, klick, klick lät min kamera och det var ingen idé att lägga ner den i väskan för hela tiden blev det ett nytt fotomoment. Låt mig visa er:

Biarritz

img_0276

Biarritz

Biarritz

Biarritz

Biarritz

Biarritz

img_0146

Biarritz

img_0144

img_0142

Biarritz

img_0141

Fototur i Biarritz

Som sagt blev det en del fotande i Biarritz. Man kan ju undra hur många reklam kampanjer som plåtats just där? Att fota är en av höjdpunkterna med att resa måste jag säga. Och faktiskt en del i att jag bloggar och instagrammar – för att få visa världen alla vackra platser och moments som dyker upp i mitt liv. Fler som känner igen sig?

/ Pernilla som älskar att fota

10 Comments

  1. Jag håller med dig. Byggnader i min smak hamnar ofta på mina bilder av någon anledning! Tur att kameror finns.
    Biarritz är fortfarande en vit fläck på kartan för mig, men en stad värd att besöka tror jag!

  2. Tack för alla foton och ord om en värld jag aldrig har besökt och förmodligen aldrig kommer att få uppleva! Byggnader är energicentrum och vackra sådana skulle kunna vara ett tecken på villighet till uppoffring.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s