– Inlägg i samarbete med partner –

Packning till resan

Hur många gånger har du bannat dig själv för att du glömt att packa med nattkrämen eller solskyddskrämen när du varit på semester? Oavsett om du reser i jobbet eller på fritiden känner många igen sig i att något personlig favorit som inte går att få tag på överallt stannar kvar där hemma. Ofta är det sista-minuten packningen och det kaos som det medför som det ställer till det, att packa väskan natten innan det är dags att ge sig av är nästan alltid en garanti för att glömma något. Lita på mig, jag är expert på att packa i sista minuten och glömma en hel del grejer. Känns det bekant? En packningslista över de saker som du behöver ha med på sin resa är en utmärkt hjälp för att inte glömma något. Det är faktiskt inte svårare än att skriva en en gång och sedan printa ut och checka av varje gång man ska ut och resa. Något som definitivt kommer spara att man grämer sig för glömda saker under resan. Det gäller bara att göra det. En gång, två gånger och tredje gången då blir det som en rutin. Nu har jag tänkt igenom det här med packning och här kommer en omfattande shoppinglista som du kan ta hjälp av att för att se till att du har tänkt på alla småsaker som är bra att ha med sig på resan.

Barcelona

Till necessären: Missa inte att ta med 

Är man ute och reser regelbundet förstår man vikten av att ha en bra necessär där man får plats med alla skönhets- och hudvårdsprodukter. Att ha alla viktiga saker på ett och samma ställe hjälper till att spara mycket tid och dessutom en hel del energi som annars går till att leta efter alla produkter och småsaker. Om du inte har alla dessa saker som vi listat här nedanför föreslår vi att du letar upp närmsta galleria eller Holland och Barrett butik för att fylla på med bra produkter och minska stressen på nästa resa. Ett tips är att köpa alla i små paket under 100ml så du kan lägga dem i handbagaget. Ett annat tips är att om du reser ofta alltid ha en packad necessär med dina resesaker i så sparar du tid och behöver inte plocka ihop hela kittet vid varje äventyr.

Tandborste, tandkräm och tandtråd

Tvål, schampo och balsam – om du vill använda egna favoriter och inte hotellets

Solskyddskräm, lotion, nattkräm och fuktkräm

Parfym och deodorant

Kam / hårborste och stylingprodukter

Rakhyvel, rakgel

Smink och sminkborttagare

Hygienprodukter

Nagelfil, nagelsax och pincett

Lite resetvättmedel för fläckar

Säkerhetsnålar, nål och tråd

Packlista

Handbagage för en bekväm resa 

Så du har allt du behöver: Necessären, och naturligtvis kläder är packade! Är du klar för att resa? Åh, vänta, inte riktigt än. Vad mer behöver du? Tja, vissa tycker om att vara tråkiga och stressiga, så vissa pick-me-ups för din resa skulle definitivt vara till hjälp. Kolla in följande lista med saker att packa i ditt handbagage för en lycklig resa:

Nackkudde

Ögonmask och öronproppar

Glasögon och solglasögon

Laddare

Ficklampa

Läppbalsam eller handkräm

Mediciner: ögondroppar, sjukdomspiller, allergimedicin, sömntabletter, etc

Vitaminer och tillskott från Holland & Barrett butiken i Haninge

Reseplånboken för pengarna, ID, pass och resedokument

Strömadapter – vet du inte vilken som används i det land du ska besöka så ta med en multiadapter.

Extra par strumpor

Extra uppsättning kläder fom ditt bagage hamnar på villovägar

Paris

Underhållning: Glöm inte 

Vad är en semester utan lite underhållning och skoj? långa layovers, till synes oändliga flygningar, och oväntade förseningar som kan göra en galen i längden. Behåll lugnet och din mentala hälsa kring skrikande småbarn och stressade människor med några beprövade metoder som kommer att minska din tristess.

Böcker, e-böcker och magasin

Resespel: yatzy, kort, schack, monopol, backgammon, etc.

Kartor eller reseguider att läsa – tips, låna på bibiloteket om du inte vill köpa dem

Hörlurar

Tuggummi, mat och hälsosamma tilltugg från Holland & Barrett

Kamera och surfplatta

Paris

När du handlar och packar inför en resa, tänk på vilken typ av resa du ska göra, hur ser din resplan ut och vilka aktiviteter har du planerade. Lägg fram allt du tänkte ta med dig och ta bort en fjärdedel. Du kommer garanterat få med dig en del oanvända prylar hem oavsett. Att packa lätt är alltid en bra idé om du ska röra dig mycket under semestern. Men oavsett vad du ska göra är det viktigaste att komma ihåg att ha en det riktigt, riktigt roligt. trevlig resa! Vänner, hur tänker ni på temat packning?

/ Pernilla som tillhör kategorin som önskar packningshjälp vid varje resa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s