– Samarbete med partner –

Funderar du på att resa till Sundsvall?

Kika på de häftiga väggmålningarna i Stenstaden, shoppa i Birsta city, se körsbärsblommorna stå i blom under en vårweekend eller njut av sol och bad på Alnön. Sundsvall är lika lockande året om och är lätt att nå både med flyg, tåg eller bil enligt säkra källor. Trots det har jag har aldrig besökt Sundsvall, har du? Dock skulle jag gärna göra det, eller vad säger ni? Ta med familjen, din partner eller kompisgänget till Norrlands huvudstad och upptäck allt det vackra och roliga staden har att erbjuda.

När du ska boka hotell i Sundsvall finns det en mängd bra alternativ att välja bland och vilket som passar dig bäst beror såklart på vad syftet med resan är. Vill du ha nära till de flesta sevärdheter och utflyktsmål är det dock en god idé att boka ett hotell i Sundsvall city.

Sundsvall

Hotell i Sundsvall med nära till allt 

Oavsett om du reser med familjen, vännerna eller jobbet erbjuder stadskärnan, och särskilt Stenstaden, några av stadens bästa hotell. Sundsvall anlades under 1600-talet och en hel del historiska byggnader och spännande platser i närområdet. Till exempel ligger Högoms gravfält, vilket är Norrlands största järnåldersgravfält, strax utanför staden och som dateras till redan 400-550 e.Kr. Hit tar det endast 10 minuter med bil från ditt hotell i Sundsvall city och är en spännande plats för både stora och små att besöka. För lunch och middag finns det en mängd mysiga restauranger med mat från världens alla hörn, både längs stadens huvudgator och intill Selångersån. Besöker du Sundsvall vintertid finns det i stället både skridskoåkning, skoteråkning och vinterfiske inpå knuten. I Getbergets slalombacke och i Ljungandalens längdskidsspår finns det dessutom möjlighet för skidåkaren att få utlopp för sin energi. Något jag själv hade starka funderingar på att testa som ett steg i uppladdningen inför Vasaloppet. Genom att bo på ett centralt beläget hotell i Sundsvall har du nära till både stadsliv och naturupplevelser!

Sundsvall

Boka hotell i Sundsvall efter dina behov 

Något annat som det gäller att ha i åtanke när du ska hitta ditt bästa hotell i Sundsvall är att fundera över vilka faciliteter och bekvämligheter som är viktiga för dig och ditt resesällskap. För en barnfamilj kan det vara viktigt med restaurang och tillgång till mikro på hotellet för att snabbt och smidigt kunna slå sig ner för mat, medan det för paret eller kompisgänget kan vara viktigt med en mysig bar. Välj hotell i Sundsvall efter dina egna önskemål och jämför de olika alternativen för att välja rätt.

Flygfoto över Sundsvall

Hitta ditt bästa hotell i Sundsvall 

Det bästa sättet är såklart att använda dig av nätet för att hitta ett passande hotell i Sundsvall. Idag finns det en mängd smarta jämförelsesajter som gör det möjligt att fylla i dina önskemål och krav och därefter presentera de hotellalternativ som passar bäst för dig. På så sätt kan du spara både tid och pengar och dessutom känna dig nöjd med ditt val när du väl ska checka in. Men se upp, ibland har även hotellsidorna bättre erbjudande och priser än jämförelsesiterna så det är värt att gå in på dem också för att slippa bli lurad.

Sundsvall

/ Pernilla som gärna skulle besöka Sundsvall vid ett tillfälle

Note: bilderna är lånade härifrån då jag aldrig besökt Sundsvall och kunnat ta egna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s