Vad ska ni göra i sommar?

I år kom sommaren tidigt till Sverige och inte är jag ledsen för det. Jag förmodar att de flesta har planerat vad de ska göra i sommar sedan långt tid tillbaka. Så shoot, vad har ni för planer för de kommande månaderna? några spännande resor, lite mingel på hemmaplan? tell me. Nu tror ni säkert att jag ska åka ut och resa hela sommaren, men nej. Det är inte planen. På sommaren håller jag mig hemma så jag kan resa resten av året. Så vad står på min önskelista för sommaren?

Resa

Sommarbucketlist

Jag vill springa en del. Både träna och springa kul tävlingar. STHLM10 den 14 juni har jag signat upp mig med där jag och brorsan ska springa stafetten i duo klassen. Sedan vill jag springa en mara. Den stora frågan är bara VART finns det en mara? Förmodligen blir det ett återbesök på Mauritius över en långweekend där halvmaran går i juli. Har jag sagt att jag älskar tropiska lopp?

Sedan hoppas jag på en långweekend i Zanzibar. Vet inte varför jag vill åka dit men jag känner rent spontant att det hade varit kul att se hur det ser ut där. Har ni tips på do’s and don’ts eller bra hotell med pool och gym så tipsa gärna.

Äta glass tänkte jag också göra. Måste prova Stikki Nikki.

En weekendtrip till Nice hade också varit nice. Älskar Franska rivieran.

Det blir nog en turné till Smögen på midsommar. Kan vara min favoritplats på jorden. Och förhoppningsvis en till Väst(bäst)kust weekend.

Sommar

Och så kommer mina expat vänner hem till Stockholm. Det längtar jag massor till.

Måste åka till Norge en weekend och hikea. Förra årets ultra spontana Tromsö trip var helt fantastisk så tänker mig en repris men till något annat ställe. Trolltunga, Svalbard eller Lofoten står på reseönskelistan.

Dessutom var det USA abstinensen som började smyga sig på. Behöver en USA dos en gång i kvartalet. När ska jag hinna med det? Eller en Bangkok dos skulle jag också behöva.

Paddla kaja, supyoga, spela brännboll, grilla, bada, fiska, åka inlines, läsa böcker, gå på summerburst, spela spel, titta på fotbolls VM, campa, åka båt, äta jordgubbar och upptäcka lite i Stockholm står också på min sommar-to-do-bucket list.

Nu har jag varit hemma och vilat upp mig från resande i en hel månad så det är dags att upptäcka världen igen.

/ Pernilla som längtar efter nya äventyr

3 Comments

  1. Det låter väl ändå som att du kommer få äventyr i sommar va? Haha! Zanzibar och MRU på samma månad, till exempel. Känns som att du har fina planer, Lofoten vore asnice. Det står helt klart med på min bucketlist. 🙂

    Själv har jag inte en resa planerad just nu, mer än att jobba på distans ett par veckor och att göra några södra delar av Sverige.

    1. Well, ja och jag är så peppad på att resa igen. Har varit grymt skönt att vara hemma ett tag men nu räcker det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s