Anse Lazio

If there is a white sandy beach paradise on earth Seychelles is the one. Although it was a couple of weeks since I got home and I am already on the way to my next beach vacation I dream of going back every single day. Praslin Island one hour away by boat from mainland Seychelles is unreal. There are great beaches all around the island but THE BEACH is also located there, Anse Lazio. Awarded as the best beach worldwide. I have seen beaches before but when coming to this one after a bus ride and a hilly walk what I came to was stunning. The sand felt like waking in a package of flour, the water was crystal clear and the beach were framed in by rocks and green mountains. Simply best beach ever.

Best beach worldwide

IMG_7934

/ Pernilla the beachaholic

8 Comments

      1. Jag trÀffade en riktigt duktig och trovÀrdig person för sisÄdÀr 25-27 Är sedan som testade ölsorter och gjorde bedömningar i detta avseende. Han pratade sÄklart mycket om diverse obegripliga detaljer, men menade att kÀnslan var vÀldigt avgörande för vilken öl som var den allra bÀsta. Hur kan du utnÀmna en strand till den bÀsta i vÀrlden nÀr du omöjligen inte kan ha varit pÄ alla strÀnder globalt? Ps. Tack för spÀnnande och intressant inlÀgg om Seychellerna!

      2. Det Àr inte jag som utnÀmnt Anse Lazio till vÀrldens bÀsta strand. LÀste det (har inte kvar lÀnken, tyvÀrr) nÀr jag planerade för resan. FörstÄr din poÀng dock. Av alla strÀnder jag varit pÄ i vÀrlden Àr denna min nÀst favorit. Har en pÄ Hawaii jag gillar bÀttre.

  1. Du har verkligen bra smak 😉 Exakt. Min bĂ€sta strand Ă€r ocksĂ„ pĂ„ Hawaii. Sannolikt svĂ„rslaget!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.