Anse Lazio

If there is a white sandy beach paradise on earth Seychelles is the one. Although it was a couple of weeks since I got home and I am already on the way to my next beach vacation I dream of going back every single day. Praslin Island one hour away by boat from mainland Seychelles is unreal. There are great beaches all around the island but THE BEACH is also located there, Anse Lazio. Awarded as the best beach worldwide. I have seen beaches before but when coming to this one after a bus ride and a hilly walk what I came to was stunning. The sand felt like waking in a package of flour, the water was crystal clear and the beach were framed in by rocks and green mountains. Simply best beach ever.

Best beach worldwide

IMG_7934

/ Pernilla the beachaholic

8 Comments

      1. Jag träffade en riktigt duktig och trovärdig person för sisådär 25-27 år sedan som testade ölsorter och gjorde bedömningar i detta avseende. Han pratade såklart mycket om diverse obegripliga detaljer, men menade att känslan var väldigt avgörande för vilken öl som var den allra bästa. Hur kan du utnämna en strand till den bästa i världen när du omöjligen inte kan ha varit på alla stränder globalt? Ps. Tack för spännande och intressant inlägg om Seychellerna!

      2. Det är inte jag som utnämnt Anse Lazio till världens bästa strand. Läste det (har inte kvar länken, tyvärr) när jag planerade för resan. Förstår din poäng dock. Av alla stränder jag varit på i världen är denna min näst favorit. Har en på Hawaii jag gillar bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s