Inlägg i samarbete med Medisera.se

Träning och hälsa

Februari. Eller vabruari. Det känns som om halva bekantskapskretsen går runt och hostar och nyser. Handsprit och mera handsprit, tvätta händerna noga, börja dagen med en ingefärsshot och knapra D-vitamin i hopp om att inte drabbas av någon långdragen förkylning såhär i Vasaloppstider. De flesta människor gör nog vad de kan för att hålla sig friska även om det inte är något man alltid kan påverka. Att leva ett balanserat liv, träna och äta så bra kost som möjligt (vad det nu kan definieras som) liv för att ha hälsan i behåll är något som de flesta strävar efter. Ibland kan man dock behöva hjälp för att identifiera potentiella hälsorisker eller områden som går att förbättra för en bättre helhetshälsa. Om man önskar göra det kan företag som Medisera.se som detta inlägg är ett samarbete med vara till hjälp.

Hälsa

Vad erbjuder Medisera?

Medisera erbjuder hälsokontroller genom blodanalys som genom ett enkelt blodprov kan ge svar på hur din kost och träning påverkar dina blodvärden. Du kan till exempel göra Stora Prestationstestet för att få reda på dina värden rörande syreupptagning, ämnesomsättning eller muskeluppbyggnad, allergitest av pollen eller vitaminer. Alla hälsokontroller kommenteras av legitimerad läkare för att belysa eventuella avvikelser.

<<I samarbete med Medisera kan jag erbjuda dig 10% rabatt på deras hälsokontroller om du uppger koden: “utochspring2018”>>

Längdskidor

Min inställning till hälsotest

I media har man den senaste tiden kunnat läsa om både långa vårdköer i det offentliga och som en självklar spinoff effekt på det om att antalet personer som vänder sig till privata alternativ för att kontrollera sin hälsostatus. Det är en svår fråga vart man ska vända sig för att kontrollera sin hälsa. Personligen skulle jag vända mig till den offentliga sjukvården för att få träffa en fysisk person dag ett om jag har symptom som behöver behandlas. Däremot om det är något jag skulle vilja veta som “nice to know” info t.ex hur min vitaminbalans ser ut som jag på ett enkelt sätt kan korrigera själv skulle jag helt klart kunna tänka mig att använda mig av en delvis online tjänst. Hur tänker ni angående detta?

Innan jag skulle använda mig av en tjänst online skulle jag definitivt kolla upp referenser, se till att det är säkert, undersöka vem som ger svaren och kolla upp bakgrundsfakta av de labb där testen utförs. Jag må vara konservativ men för mig är det viktigt att det känns säkert när det handlar om diagnoser på hälsan. Hos Medisera.se som detta blogginlägg presenteras i samarbete med uppfylls alla dessa krav så är ni kvalitetsmedvetna och intresserade av att göra ett hälsotest hos dem för att på ett preventivt sätt boosta upp immunförsvaret nu under sjuksäsongen eller är intresserad av vilka prestationssvagheter som går att finslipa inför sommarens toppning av löparformen har jag en rabattkod att dela med mig av som ni finner högre upp i inlägget.

Hälsocheck

/ Pernilla som nu laddar inför den stora Vasaloppsdagen

2 Comments

  1. Jag blev positivt inställd till inlägget och de kontroller företaget gör. Många viktiga värden erhålls. Prisnivån verkar rimlig. När det gäller hälsa (uppnå, underhålla och vid utmaning återfå) anser jag att det bästa perspektivet är att man måste inse att det är personen själv som är i förarsätet. Man behöver själv ha koll, vara kunnig och göra mycket av jobbet, så långt det är möjligt. Ärftliga faktorer spelar in. Idrott, mat och grad av återhämtning påverkar kraftigt. Alla borde göra denna typ av kontroller återkommande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s