Hot spot – Abu Dhabi

AUH

Mina relax dagar här i Förenade Arabemiraten känns mer än välkomna. Helt underbart att göra ingenting! Nu skrattar ni säkert åt mig, tycker att jag har semester ofta och flänger runt i världen men faktum är att jag allt för sällan tar tid att bara göra ingenting mer än att vara men nu så.

Beachclub

Varje morgon har jag startat med att simma 1000 meter i poolen innan frukost, helt okej rutin. Sedan har jag badat lite till, läst böcker och magazin och bara hängt. Druckit allt jag kommit över har jag också gjort. 46 grader här idag så törstig blir man. Beachclubbat har jag också gjort, Yas beach club heter stället och är en plats helt i min smak. Strand, bra lounge musik, pool, poolbar och allt man kan önska sig. Trevlig personal också som kommer med iskalla handdukar så man kan kyla ner sig. Rekommenderas till Abu Dhabi beachbesökare.

Bredolt

Tränar gör jag såklart också varje dag. Intervallpass varannan och gympass varannan. Intervallpassen har gått grymt bra, men kanske inte så konstigt när man inte gör något annat än att slappar? Gympassen lägger jag upp så jag har 60 minuter på crosstrainern och då passar jag på att lyssna på sommarpratarna. Sedan har jag kört mage och ryggstyrka. Mina favorit muskelgrupper.  Borde träna ben, axklar och armar där jag är sjukt svag men det är för tråkigt för mig så det går bort alla dagar om året. Bra så.

Sunset

Tittat på den fantastiska solnedgången över gulfen har jag också gjort och lite annat smått och gott. Är man turistsugen kan man kolla in Sheik Zayed mosque, Emirates Towers, Emirates palace och Ferrari World.

/ Pernilla the globetrotter

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s