The retreat – Abu Dhabi

Pool

Igår, fredag när jag stängde igen min jobbdator började min efterlängtade minisemester. Locket på jobbdatorn stängdes i samma ögonblick som gatepersonalen ropade ut “final call” och jag stegade in på Emirates flighten till Dubai. Jag hade en vision att åka till fantastiska Mauritius som jag besökt förra året men så blev det icke. Hade velat mellan att åka dit och till Abu Dhabi så jag lät ödet bestämma. Det blev Abu Dhabi.

Pizza

Temat för resan är retreat. Läsa böcker, lyssna på podcasts, träna och bada. Jag har länge velat åka till Abu Dhabi och har ett par grejer här jag vill se men utöver det så är det chill till max. Efter att ha badat och simmat en kilometer eller så på förmiddagen var jag vrålhungrig när det var lunch så jag beställde en klassisk Radisson pizza med mozarella som fick stå för gårdagens kvällsmat, dagens frukost och lunch. Tycker alltid tiden går så snabbt när man reser så jag brukar glömma bort att käka.

Gym

Då det är 44 grader ute så gick utomhusspring bort på dagens träningsschema. Istället körde jag ett bra pass på gymmets löpband. Gillar löpband när man ska köra intervaller. Värmde upp i 10 min, sedan körde jag 4*4 min i tempo över önskat race pace med 2 min gå/joggvila, 6*1 min med 45 sekunders vila i riktigt snabbt tempo och nedjogg i 10 min. Ett riktigt svettigt pass som blev runt 9 km långt.

Gym 2

Eftersom detta även är en träningspepp semester så var den fysiska aktiviteten inte slut där. Stretchade igenom kroppen ordentligt sedan körde jag 100 crunches *3, 15*3 höftlyft med medicinboll, lite andra medicinbollövningar som jag kände för och typ fem maskiner i 3 set med 15 reps / EA. Feel free att kopiera eller göra om mitt hotellpass jag körde idag.

Förresten, brukar ni hotellträna när ni är ute och reser?

/ Pernilla hotellgymmaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s