Träning i LA

Los Angeles är en härlig stad på många sätt tycker jag, kanske inte just downtown men stränderna där atmosfären, människorna, temperaturen och framförallt de gyllene sandkornen lockar mig. Nyss hemkommen från en aktiv weekend bland de Kaliforniska palmerna tänkte jag tipsa om lite träningsfavoriter som den som besöker LA absolut inte får missa. För LA är ett resmål du inte får missa att pinpointa på din resekarta.

20160606_140400Utomhusgymmet vid Santa Monica piren. Fantastisk skapelse där du kan klättra i rep, gå på bom, svinga dig i ringar, yoga eller varför inte gunga i de härliga gungorna. Hög nöjesfaktor för alla åldrar. Finns även ett barngym. Och vill du inte träna själv så missa inte att titta och inspireras av andra tränande locals och turister. I mitt tycke trevligare än än Muscle beach gymmet längre söderut.

20131112_140723Hyr en cykel och cykla längst strandpromenaden. Kostar ca 20 USD / dag och är en riktigt bra investering. Vill du ha en heldagsutflykt så smörj in dig med solskyddsfaktor, packa med vatten och cykelsightsa ända från Santa Monica till Redondo beach.

20131112_085355Jogging i Palisades park. Ge dig ut på en oförglömlig jogg i Palisades park som ligger på en mycket vacker avsats vid centrala Santa Monica. Springer du ett varv i parken får du härliga vyer och ca 5 kilometers löpning i benen bland palmer och vyer av Pacific ocean.

Kalifornien är yoga och surf för mig och självklart är även detta två beach aktiviteter som du inte får missa. Eller att åka inlines på strandpromenaden. Tycker du inte om att bada i havet så kan jag även rekommendera ett besök på Annenberg beach house eller Palos Verdes beach and Athletic club för ett simpass med härlig utsikt. Som ni förstår så är LA beach ett perfekt ställe för en träningssemester, bara din fantasi är begränsningen på vad du kan hitta på!

/ Pernilla rekommenderar beach träning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s