KÄK till KÄK

En torsdag i slutet av mars hade löpargruppen Runday bjudit in till en social afterwork där det gick ut på att springa med sångaren, krögaren, löparen och multitaskaren Petter mellan hans restauranger KÄK i Hornstull och Sundbyberg. Jag och min löparkompis in crime var inte sena att haka på eventet för löpning och burgare står högt i kurs hos oss.

Runday
Totalt dök runt 50 personer upp till samlingen i Hornstull och stämningen var på topp. Det var vår i luften när vi luffsade iväg i samlad trupp över Västerbron i riktning mot Sumpan. Jag hade absolut noll koll på löparrutten så det var bara att hänga på men jag gillar att sightsa runt och se nya områden som man inte annars skulle besöka. Som plus i kanten vid dessa sociala löpningar är att man får tillfälle att babbla med både gamla och nya bekantskaper.

Vitamin well
Efter drygt halva sträckan vid Pampas så var det vätskepåfyllning. Vitamin Well hade sponsrat med lite dryck så vi stannade till för lite Zlatan signerad dricka och fick nya krafter innan vi fortsatte in bland höghusen i Huvudsta och Solna. Dryga åtta kilometer efter start nådde vi målet, KÄK Sundbyberg.

KÄK
KÄK fylldes med hungriga löpare och själv beställde jag en schroom burger. Den var himla god men inte Shake Schack klass (de är dock oslagbara i mitt tycke). Snodde några pommes också och ja, de var goda även de även om jag inte är en pommes tjej. Mätta och glad tog vi inte löparskorna hem. Men det var en mycket trevlig kväll och bra PR för Petter och KÄK för annars hade det knappast varit fullsatt en torsdag i mars.

/ Pernilla the social runner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s