Runday träning på SAS, Stockholm

I eftermiddag hade vi finbesök på jobbet, löparcoacherna Runday gästade nämligen oss på Scandinavian airlines i Frösundavik och höll ett löppass för sportiga flygnördar. Dagen till ära var Charlotte på plats och delade med sig av tips och tricks för en bunt löpare.

ImageAlla företag arbetar ju olika med personalvård och där jag jobbar, på SAS, så finns det olika personalklubbar såsom skidor, cykling, segling, vandring, kultur och Run & Walk m.m. Jag är med i styrelsen för SAS Run & Walk och vi arrangerar titt som tätt lite aktiviteter för klubbmedlemarna och idag var det alltså dags för det första företagspasset med Runday i Hagaparken.

ImageEfter lite teknikgenomgång och övningar med fokus på löpteknik för backar fick vi testa på det vi just lärt oss under intervaller i en tuff backe vilket var mycket uppskattat. Perfekt för mig också eftersom backar är något jag helst inte springer i frivilligt.

ImageEfter ett antal vändor upp och ner för backen joggade vi tillbaks till kontoret för lite egen stretch och eftersnack. Perfekt avslutning på en jobbardag!

/ Pernilla som varit ute på språng

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s