Snowjogg i Central Park, New York – USA

Denna veckan började jag med en löprunda i Central Park i New York, USA. Ett måste för mig på resor till “the big apple”. Denna gång fick jag dock uppleva en alldeles underbar milrunda som jag sent kommer glömma. I snöstorm.

ImageDet låter galet men det var fruktansvärt kul. När jag gick mot parken från hotellet hade mina tankar om morgonjogg i princip försvunnit. För som det snöade. Uppifrån, från sidorna och säkert nerifrån också om det nu är möjligt. Amerikanerna bekämpade snön med snöskyfflar stora som spadar i sandlådan och det gick väl sådär.

ImageMen i New Yorks bästa park hade de koll på snöröjning och det var som att springa i en vit dröm.

Image

Jag sprang lite random i de nyskottade löparspåren och kände mig som en femårig bumbibjörn där jag studsade fram i mina Adidas adios boost skor och varma sköna Gococo strumpor.

ImageInte nog med att jag kände mig som en bumbibjörn. Det hela kunde varit tagen ur en Disney film med tanke på att de snötyngda träden såg ut att komma rakt från en.

ImageMen, även de bästa löprundorna har ett slut och med ny kraft och energi till en dag fylld av shopping studsade jag ut från den härligaste löparparken i hopp om ett kärt återseende! Allra helst i samband med New York marathon.

/ Pernilla ❤ NYC

2 Comments

  1. Åå tack för de fina bilderna, önskar att det såg ut så när jag tittar ut här hemma i snöslasket.. Hahaa.. Visserligen får jag ju titta på massa disneyfilmer iaf med tack vare vissa familjemedlemmar 🙂 jätte kul å se alla små glimtar från dina äventyr:) kram på dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s