Chicago, Illinois – USA

Löpning i ChicagoChicago

En stad som jag verkligen tycker mycket om är “the windy city”, Chicago. Nio timmars flygresa från Stockholm ligger denna pärla som är så mycket mer än Willys tower, musikalen Chicago, härliga strandbarer sommartid, shopping, publiksport och supertjock pizza. En utmärkt löparstad exempelvis.

2

3

Ett löppass längst med Lake Michigan är ett måste. Glöm inte ta med dig kameran bara.  Strandpromenaden lämpar sig utmärkt för löpning och att få till en halvmara eller mer är inga svårigheter om man nu önskar turista i löparskor.

4

5

Vid mitt senaste Chicago besök joggade jag runt bland lokalbefolkningen och verkligen njöt varenda sekund av att springa med solen i ögonen och andas USA luft.

Är du loppsugen så kan jag passa på att meddela att nästa Chicago marathon äger rum den 12 Oktober 2014 så det finns gott om tid att satsa mot en flack och troligtvis alldeles underbar löparupplevelse på andra sidan. Annars går det utmärkt att turista i äkta Solsidan style och swicha fram på en Segway.

/ Pernilla som alltid reser med löparskor i bagaget

9 Comments

 1. Vad kul med ny blogg! Ser ju toppen ut och kul tema. Får jag ge ett tips?! Gör alla bilderna till samma bredd. personligen skiter jag i om man blandar stående och liggande bilder, men att ha pixelbredden på samma ger fantastiskt mycket bättre synintryck för läsaren och då blir bloggen både snyggare och roligare och lättare att läsa!

  1. Bra tips! Jag hade så först men det såg så fjuttigt ut med små bilder men det är nog bättre. Som det ser ut nu känns det faktiskt lite som nybörjar powerpoint när man visade på alla funktioner man kunde…

 2. Äälskar Chicago som löparstad. Upptäckte rätt nyligen den där stranden. Tidigare har jag mest sprungit i området kring och längs stranden nära Milennium Park. Åh, nu fick jag längtan till staden. Fast november/ december där brukar vara rätt svalt.

  1. Kan bara hålla med fast jag har bara sprungit där en gång. Men riktigt fint, hoppas åka tillbaks till våren. Jag hade en kompis som jag våldgästade som bodde rätt nära den stranden annars hade jag inte heller upptäckt den.

 3. I savour, cause I found just what I used to be taking a look
  for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man.
  Have a nice day. Bye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s