Reserelaterat

Då jag näst intill slagit personligt rekord för en lång tid med min närvaro på svensk mark och inte har några härliga resor att fresta med i bloggformat tänkte jag tipsa om lite reserelaterade favoriter som man kan njuta av även hemma. Så här kommer mina fem bäst just nu reserelaterade items som man inte behöver mer än en data device och wifi för att ta del av. Passar även på att bjuda på en headerbild från ett flygplansfönster någonstans över Karibien som en tanke till de som blivit drabbade av orkanen Irma.

Filmtips: Sully

Source: telegraph.comOm du har Netflix och gillar flygfilmer så rekommenderar jag filmen Sully som berättar storyn om när USAirways A320 landade på Hudson river i New York år 2009. En välgjord och sevärd film som rekommenderas en regnig höstkväll när raggisarna är på och du sitter uppkrupen i soffan.

Podtips: Flygvärdinnepodden

Source: FlygvärdinnepoddenEn lättsam pod om livet som flygvärdinna på ett skandinaviskt flygbolag. Här får man följa med Malin och Elin på deras arbetspass runt om i världen och ibland bjuds det även på intervjuer med gäster. En humörhöjare som passar utmärkt på en powerwalk. Finns på iTunes (HÄR) och även på Instagram (@flygvardinnepodden) därifrån denna bilden kommer.

Youtube tips: Jon Olsson

From Jon Olsson's instagramJag är en utav nästan 900 000 prenumeranter på Jon Olssons Youtube kanal (finns HÄR) men räkna med att du blir beroende av att följa Jon och Jani’s vloggar från häftiga platser och upplevelser runt om i världen milsvägar från medelsvenssons vardag. Inspo finns även på Jon Olssons Instagram (jonolsson1) där bilderna kommer från.

Blogg tips:

BloggtipsVisst finns det finns en del bra svenska resebloggar men inga wow jag längtar till nästa inlägg bra. Absolut kan det bero på att majoriteten av de svenska resebloggarna inte lever på sitt bloggande och inte har all tid i världen att lägga på att resa. Men bra resebloggar finns det gott om. En utav mina favoriter är Hand Luggage Only som alltid bjuder på fantastiska bilder från spännande ställen. Det är svårt att inte utöka sin bucketlist när man börjat följa bloggen som du hittar HÄR.

Insta tips:

Source: Johanna pilotInstagram är en utav mina största inspirationskällor för allt möjligt. Jag researchar ofta platser jag planerar besöka där och då foton av härliga platser är något av det bästa jag vet scrollar jag insta flödet så fort jag får chansen. Ett av många konton som jag gillar är Johannapilot’s konto som är fyllt av massvis av härliga resebilder från above and below molnen. Tips.

Vänner, vad har ni för tips på sociala kanaler, filmer och läsvärt inom resegenrén som inte får missas? Hit me.

/ Pernilla som är resesugen

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s